La vallesana Sarmovil posa en funcionament un concessionari MG a Manresa

L’empresa preveu obrir nous espais oficials de venda de la marca xinesa a Igualada i a Vic

Local del carrer Sant Cristòfol quan era seu de Vallescar Ocasión

Local del carrer Sant Cristòfol quan era seu de Vallescar Ocasión / Arxiu

Redacció

MG Sarmovil ha obert a Manresa, al carrer de Sant Cristòfol, 23, i s'uneix a les seus de la marca a Sabadell, Terrassa i Sant Cugat. El nou concessionari, que forma part del grup Vallescar, ocupa el mateix el local que havia acollit Vallescar Ocasión des del setembre del 2019 i opera des del dia 1 de desembre. 

Segons estimacions de l’empresa, MG Sarmovil superarà la xifra de 1.000 unitats matriculades aquest any i l’empresa té previst continuar ampliant la seva xarxa amb l’obertura de noves seus a Igualada i Vic. 

MG Motor, propietat del grup xinès SAIC Motor i actual productora de la marca MG, va néixer el 2007 hereva de companyia motriu britànica MG Cars, fundada el 1924. La previsió d’MG és finalitzar l'any amb més de 30.000 unitats matriculades a Espanya i complir l’objectiu per al 2024 d’assolir les 50.000 unitats matriculades. La companyia preveu sustentar el seu creixement en l'actualització de models existents i el llançament de fins a 10 novetats en els propers 24 mesos, com l'utilitari MG3 amb tecnologia híbrida i l'MG Cyberster, un vehicle superesportiu descapotable 100% elèctric. 

Sarmovil forma part del grup Vallescar Automoció, un hòlding d'empreses de concessionaris oficials de primeres marques d'automòbils i motos, i una xarxa de companyies de serveis, amb presència de pràcticament sis dècades a la comarca del Vallès Occidental, així com a la província de Barcelona i a Girona.