Sánchez planteja a Feijóo fer sis debats cara a cara fins a les eleccions generals del 23-J

El president espanyol argumenta que als comicis es tria "o Sánchez o Feijóo" i vol confrontar cada setmana

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant l'acte de tancament de la campanya del PSC per les eleccions municipals, al Pavelló de la Vall d'Hebrón

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant l'acte de tancament de la campanya del PSC per les eleccions municipals, al Pavelló de la Vall d'Hebrón / ACN

ACN

El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha plantejat al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, fer sis debats cara a cara fins a les eleccions generals del 23 de juliol. En una intervenció aquest dilluns al matí a un fòrum sobre fons europeus organitzat per eldiario.es, Sánchez ha explicat que vol confrontar un cop a la setmana amb Feijóo en "els sis principals mitjans de comunicació" de l'estat espanyol. El cap de l'executiu ha dit que accepta quatre de les invitacions per fer debats cara a cara que ja ha rebut dels principals grups de mitjans i s'ha mostrat obert a completar el llistat de debats amb els dos restants.

 El líder dels socialistes ha defensat que el 23-J es tria "o Sánchez o Feijóo" i d'aquí la necessitat de fer debats entre "els dos únics presidents possibles".

Sánchez ha afirmat que també acceptarà participar en debats amb més candidats, "que són complementaris" als sis cara a cara. El cap de l'executiu ha afirmat que els cara a cara seran "debats per contrastar models" i ha esperat poder-los començar dilluns vinent.

"Que siguin les eleccions dels debats democràtics", ha insistit Sánchez, que ha defensat que cal "claredat" i "contrast de projectes per a Espanya".