El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha plantejat al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, fer sis debats cara a cara fins a les eleccions generals del 23 de juliol. En una intervenció aquest dilluns al matí a un fòrum sobre fons europeus organitzat per eldiario.es, Sánchez ha explicat que vol confrontar un cop a la setmana amb Feijóo en "els sis principals mitjans de comunicació" de l'estat espanyol. El cap de l'executiu ha dit que accepta quatre de les invitacions per fer debats cara a cara que ja ha rebut dels principals grups de mitjans i s'ha mostrat obert a completar el llistat de debats amb els dos restants.

 El líder dels socialistes ha defensat que el 23-J es tria "o Sánchez o Feijóo" i d'aquí la necessitat de fer debats entre "els dos únics presidents possibles".

Sánchez ha afirmat que també acceptarà participar en debats amb més candidats, "que són complementaris" als sis cara a cara. El cap de l'executiu ha afirmat que els cara a cara seran "debats per contrastar models" i ha esperat poder-los començar dilluns vinent.

"Que siguin les eleccions dels debats democràtics", ha insistit Sánchez, que ha defensat que cal "claredat" i "contrast de projectes per a Espanya".