HOQUEI PATINS

L'Igualada Rigat cau a Lió però jugarà els quarts de l'Europe Cup

Els anoiencs perden la tornada dels vuitens de finals per 6-4 però fan valer la golejada que van aconseguir a casa

Roger Bars va anotar tres gols en el duel de Lió

Roger Bars va anotar tres gols en el duel de Lió / ARXIU/JORDI BIEL

Redacció

RHC LYON-IGUALADA RIGAT HC, 6-4

RHC Lyon: Aidoud, Lazzaro (3g), Martínez (1g), Hadjaji, Torres (1g) -cinc inicial-, Urtubey (1g), Benaissa, Morales, Moine i Martín (p).

Igualada Rigat HC: Torrents, Yeste, Vives, Bars (3g), Carol (1g) -cinc inicial-, Riba, Llenas, Zilken i Bosch (p).

Àrbitres: Carsten Niestroy i Lars Niestroy (Alemanya).

Gols: 1-0 Lazzaro, min 1. 2-0 Torres, min 9. 2-1 Bars, min 11. 3-1 Lazzaro, min 21. 3-2 Bars, min 25. 3-3 Carol, min 26. 4-3 Lazzaro, min 34. 4-4 Bars, min 34. 5-4 Urtubey, min 40. 6-4 Martínez, min 42.

Derrota sense conseqüències de l’Igualada Rigat en el duel de tornada dels vuitens de final de l’Europe Cup. Després del contundent 13-1 de l’anada, el matx de dissabte a la nit a la pista del RHC Lyon era pràcticament un tràmit que els locals van resoldre al seu favor. En la propera ronda, els quarts de final, els igualadins s’enfrontaran al conjunt portuguès HC Braga, que es va desfer de l’Alcoi.

El matx va ser igualat fins els darrers deu minuts. Tot i que els francesos es van avançar i van posar el 2-0 a l’electrònic del pavelló de La Duchere, Roger Bars va escurçar distàncies tant en aquest tràngol com en el darrer alè de la primera part quan va transformar el 3-2.

A la segona part, els igualadins van empatar en dues ocasions. Primer amb un gol de Carol als quaranta segons de la represa (3-3) i, posteriorment, amb la tercera diana del dia de Bars (4-4). Amb el marcador en taules, Llenas no va poder transformar una falta directe assenyalada per una blava a Lazzaro, i el Lió va acabar decantant el partit al seu favor amb dos gols d’Urtubey i Martínez.