Bàsquet/Copa Catalunya femenina

L'Events Igualada estrena tècnic amb derrota en un duel cabdal (48-52)

Les anoienques reben un parcial de 0-12 en l'últim quart i cauen contra un adversari que estava empatat amb elles

L'equip igualadí amb el seu nou entrenador, Pep Abasolo (quart per l'esquerra, a dalt) / CB Igualada

Redacció . Igualada

Un parcial de 0-12 a l'inici del darrer període va condemnar l'Events Igualada a una derrota (48-52) dolorosa davant d'un Prat que tenia els mateixos triomfs que les anoienques. En el debut de Pep Abasolo a la banqueta en el lloc de Xiqui Almendros, les anoienques es van col·lapsar en atac en el tram determinant (del 39-37 al 39-49) i, tot i que es van tornar a posar a tres punts (48-51), un tir lliure visitant va decidir.

EVENTS CB IGUALADA: Carner 15, Enrich 10, Fuertes 3, Brunet 1, Vancells 2 -cinc inicial- Blanco 10, Compte, Morón 3, Mas, Fontanet, Puente 2 i Puig 2

CB PRAT MONTIBELLO: Tajahuerce 17, Bello 14, Alsina 3, Gallego 3, Alemany -cinc inicial- Guerrero 4, Aleixandri, Bubé, Sagristà, Núñez 2 i Kubala 2

ÀRBITRES: Marcet i Farré

PARCIALS:8-5, 21-20 (descans), 39-37, 48-52