TRIAL

Toni Bou es refà a Arteixo i s'adjudica la segona jornada

El pilot de Piera assumeix el liderat del Mundial imposant-se a Jaime Busto, vencedor en la prova del dissabte

Toni Bou ha tornat al graó més alt del podi

Toni Bou ha tornat al graó més alt del podi / REPSOL HONDA

Redacció

Toni Bou ha sumat la primera victòria de la temporada al Mundial de TrialGP en vèncer a la segona jornada de la cita inaugural del campionat, que ha tingut lloc durant el cap de setmana a Arteixo (La Corunya). Després d’un dissabte amb massa errades, en que el setze cops campió del món va finalitzar segon, el pilot de Piera i l’equip Repsol Honda ha tornat al graó més alt del podi i, de retruc, al liderat de la general.

En la primera volta, Bou ha sumat només 7 punts de penalització i ha estat el dominador de la cursa. Els seus rivals li han posat les coses difícils en les darreres zones de la segona passada pel circuit, però Bou s’ha mantingut ferm i ha aconseguit la victòria final amb 14 punts, tres menys que Jaime Busto. Ambdós ocupen el liderat en la general amb 37 punts, però Bou figura provisionalment al capdavant pels factors de desempat.

«Estic super content amb el cap de setmana i amb la victòria d’aquest segon dia», ha declarat Bou: «en la cursa d’avui m’he trobat amb millors sensacions. Continuo tenint una mica de molèstia al braç, però hem pogut lluitar a un nivell impressionant. És una victòria que valorem molt, perquè els rivals no ho han posat gens fàcil».

El corredor de Piera, que porta una Montesa, ha afegit que «ara toca recuperar bé» i sobre Jaime Busto ha apuntat que «hem vist que té un nivell altíssim, les dues curses han estat molt apretades». La segona prova del Mundial tindrà lloc el proper cap de setmana, dies 22 i 23 d’abril, a Gouveia (Portugal). «L’important ara es recuperar el braç al 100 per cent», ha conclòs Bou.

TRIAL GP - ARTEIXO

Jornada 2

  1. Toni Bou (Montesa)................14
  2. Jaime Busto (Gas Gas)..........17
  3. Adam Raga (TRRS).................32
  4. Gabriel Marcelli (Montesa).....34
  5. Jorge Casales (Scorpa)..........55

General del Mundial

  1. Toni Bou (Montesa)................37
  2. Jaime Busto (Gas Gas)..........37
  3. Adam Raga (TRRS).................28
  4. Gabriel Marcelli (Montesa).....28
  5. Jorge Casales (Scorpa)..........19