FUTBOL SALA/FASE PRÈVIA DEL CAMPIONAT D'ESPANYA ALEVÍ

L’aleví del Covisa Manresa FS obre la fase prèvia de l'estatal amb un triomf

Els blanc-i-vermells s'enfrontaran avui, al pavelló del Pujolet, al Sala 10 Saragossa, i diumenge al matí, al palmesà Entreculturas Montesión

Els amfitrions van golejar el seu oponent en el debut a la fase prèvia del campionat d'Espanya

Els amfitrions van golejar el seu oponent en el debut a la fase prèvia del campionat d'Espanya / COVISA MANRESA FS

Reeixida estrena a la fase prèvia del campionat d’Espanya aleví del Covisa Manresa FS. Els blanc-i-vermells es van imposar amb solvència al conjunt navarrès de l’Aurrerá KE de Leitza (3 a 0). Avui, els jugadors de Marc Cirera jugaran contra el Sala 10 Saragossa, al pavelló del Pujolet, a partir de les 17.45 hores i, demà diumenge, al matí (11.15 hores) s’enfrontaran al palmesà Entreculturas Montesión.

Els balears van sotmetre el Sala 10 Saragossa (5 a 3) en l’altre partit de la primera jornada de la competició. El conjunt navarrès va optar per presentar una defensa molt endarrerida i tancada i va cedir la iniciativa ofensiva al Covisa Manresa FS. Els blanc-i-vermells van tardar uns minuts a foragitar els nervis intrínsecs al debut i, després, van combinar pacientment fins trobar escletxes a l’entramat defensiu de l’Aurrerá KE. Una paret al primer toc va originar el gol més espectacular de la tarda, el tercer del Covisa Manresa FS. Èric Lopezosa va culminar l’acció des del segon pal.

LA FITXA TÈCNICA.

COVISA MANRESA FS. Didac Pérez, Pau Jiménez, Huguet, Marçal Gómez i Èric Lopezosa -cinc inicial-, Maria Gonfaus, Lionel, Izan Ceballos, Iván Berrocal i Oriol Molina (p). AURRERÁ KE (LEITZA). Amets Gereño, Nahia Bengoetxea, Unai Gereño, Manex Lekuona i Oier Zabaleta -cinc inicial-, Manex Lasarte, Markel Mariñelarena, Etxahun Saralegui, Gentza Olaetxea i Oihan Arrupea.

ÀRBITRES. Adrià Gelonch i Ricard de Jódar.

GOLS. 1-0 Èric Lopezosa min 13, 2-0 Iván Berrocal min 16 i 3-0 Èric Lopezosa min 28.