Millora

El futbolista Sergio Rico surt del coma després de nou dies sedat

El porter del PSG va va ser ingressat el 28 de maig, després de caure del cavall i rebre una guitza per part d’uns bous de la seva finca

El porter del PSG, Sergio Rico

El porter del PSG, Sergio Rico / Arxiu

Redacció

Sergio Rico, porter del París Saint-Germain (PSG), ha sortit del coma després de passar nou dies ingressat i sedat a la unitat de cures intensives (uci) de l’Hospital Virgen del Rocío, a Sevilla. Així ho ha confirmat aquest dimarts Alba Silva, dona del futbolista andalús, que ha informat que els metges van començar a retirar-li ahir la sedació per veure com evolucionava.

«Fent passos petits cap endavant i estem contents. Els metges van veient com reacciona i han d’estar pendents» ha manifestat. De moment, l’entorn pròxim de l’exjugador sevillista es manté «expectant» davant l’evolució del seu estat de salut.

Rico va ser ingressat de gravetat el 28 de maig, després de caure del cavall i rebre una guitza al cap per part d’uns bous desbocats de la seva finca a El Rocío. Fins ara, el porter andalús havia passat nou dies sota sedació, estable dins de la seva gravetat, pel traumatisme cranioencefàlic sofert arran de l’accident. Ara, el futbolista comença a mostrar signes de millora: «Cada vegada queda menys», assegura Silva.