Toni Naspler, del Bàsquet Manresa, convocat amb Espanya per l'Europeu U20

El jugador manresà, que l'última temporada ha jugat cedit al CB Zamora de LEB Plata, s'estrenarà dissabte 8 de juliol contra Montenegro

Els espanyols, amb Marc Peñarroya, van guanyar la competició l'any 2022

Núria León

El manresà Toni Naspler, que forma part de la plantilla del Bàsquet Manresa des de 2021, ha estat un dels 12 escollits de la selecció espanyola per jugar l'Europeu FIBA U20. La competició tindrà lloc entre el 8 i el 16 de juliol a Heraklion, Creta.

Els espanyols són els vigents campions, després de guanyar la competició de l'any passat, 2022, juntament amb un altre jugador manresà, ara exjugador del Bàsquet Manresa, Marc Peñarroya.

El primer partit que jugarà la selecció espanyola serà aquest dissabte 8 de juliol a les 16.00 h contra Montenegro. La selecció està a dins del grup B, format també per Estònia i Sèrbia, amb qui jugaran dilluns i diumenge a les 21.00 h respectivament.

Naspler, ha jugat cedit l'última temporada al CB Zamora, equip de LEB Plata i l'anterior va jugar amb un altre equip de la mateixa categoria, Zentro Basket Madrid. S'espera que el manresà faci la pretemporada amb el Baxi.