BÀSQUET

La covid pot deixar fora Salva Maldonado del Catalunya-Argentina

Pedro Martínez rellevaria el tècnic català com a seleccionador en l'amistós d'aquest dimarts al Nou Congost de Manresa

Salva Maldonado, en la presentació del partit

Salva Maldonado, en la presentació del partit / ARXIU/MIREIA ARSO

Redacció

Possible canvi de cromos obligat per la covid a la banqueta de Catalunya. El seleccionador Salva Maldonado, que havia de dirigir el partit entre la selecció i la seva homónima d'Argentina, demà dimarts (20.30 h) al Nou Congost de Manresa en un amistós amb motiu del centenari del bàsquet català, serà rellevat per Pedro Martínez si el titular no està disponible.

Tot i això, Martínez ha comentat aquesta tarda que Maldonado "està assimptomàtic" i que podria acabar dirigint el partit.

D'aquesta manera, el titular de la banqueta del Baxi Manresa també ho podria ser en el duel contra l'Argentina de Pablo Prigioni substituïnt a qui serà el seu segon durant la temporada a les files del club bagenc.

Catalunya, sense Ricky Rubio per la negativa dels Cleveland Cavaliers a cedir-lo, però amb jugadors de la talla de Pau Ribas, Pierre Oriola, Dani Pérez i Guillem Jou, s'enfrontarà aquest dimarts a una Argentina que està preparant el torneig preolímpic. El conjunt sudamericà s'ha quedat forat del Mundial d'aquest estiu -que es jugarà a partir del 25 d'agost al Japó, les Filipines i Indonèsia- i no vol ser absent també de la cita olímpica del proper any a París.

Entrades des de 10 euros

Encara queden algunes localitats a la venda pel partit. Es poden adquirir al web basquetcatala.koobin.com amb preus que oscil·len entre els 10 i els 25 euros. Les persones federades tenen descompte i les poden comprar a un preu d'entre 8 i 20 euros.