El Baxi disputarà cinc partits de pretemporada per preparar la Lliga Endesa

L'equip de Pedro Martínez començarà els entrenaments el dia 16 d'agost i el primer partit serà contra l'UCAM Múrcia

El Baxi tindrà una pretemporada plena de rivals de la Lliga Endesa

El Baxi tindrà una pretemporada plena de rivals de la Lliga Endesa / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció

El Baxi Manresa disputarà una pretemporada que constarà de cinc enfrontaments. Alguns dels quals ja es coneixien, com els de la Lliga Catalana o el que es jugarà a Salt contra el Bàsquet Girona. Tot i que la plantilla encara no està tancada, faltarien confirmar tres incorporacions, els de Pedro Martínez començaran a exercitar-se a partir del dimecres 16 d'agost, preparant un inici de competició domèstica atapeït.

El primer dels amistosos enfrontarà als bagencs a l'UCAM Múrcia, un matx que es jugarà al pavelló de Los Olímpicos de Montsó el dia 26 d'agost. Un primer compromís, doncs, que els jugadors afrontaran amb tot just deu dies d'entrenaments a les espatlles. En menys d'una setmana, el dia 1 de setembre, els manresans tornaran a entrar en acció, aquesta vegada al pavelló de Sant Julià de Vilatorta, en un duel que els enfrontarà a un Morabanc Andorra que enguany torna a la Lliga Endesa.

Per la diada, els de Pedro Martínez es disputaran accedir a la final de la Lliga Catalana enfront del Joventut de Badalona. Independentment del resultat, el Baxi té assegurat un partit l'endemà, ja sigui per tenir l'opció de revalidar el títol del 2021, o per jugar pel tercer i quart lloc, com la temporada passada. Tots els duels de la Lliga Catalana es disputaran al pavelló Barris Nord de Lleida. L'amistós davant del Bàsquet Girona, a Salt, tancarà la pretemporada dels manresans, que no disputaran cap duel al Nou Congost.