AUTOMOBILISME/CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAL·LIS D'ASFALT

Gil Membrado signa la quarta posició escratx al Ral·li les Masies de Voltregà

L'olostenc i el seu copilot, Manel Muñoz, es van imposar en la categoria 2RM, reservada als vehicles de tracció davantera

El pilot olostenc Gil Membrado va palesar el seu talent a terres osonenques

El pilot olostenc Gil Membrado va palesar el seu talent a terres osonenques / PCR SPORT TEAM

El jove pilot d’Olost de Lluçanès Gil Membrado, de 15 anys, va segellar el quart lloc a la classificació general o escratx (1 hora, 8 minuts i 21 segons) a la segona edició del Ral·li les Masies de Voltregà, la cinquena i penúltima prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt. A més, l’olostenc, conduïnt el seu Ford Fiesta Rally4, va vèncer en la categoria 2RM (reservada als vehicles de tracció davantera).

Per tant, Gil Membrado i el seu copilot, Manel Muñoz, van signar a Osona el millor resultat global que han obtingut en les tres proves del certamen autonòmic d’aquesta especialitat en les quals han pres part aquest curs. Membrado va competir per primera vegada sobre asfalt el mes de febrer passat. Jon Salvans es va imposar amb el seu Porsche 997 GT3 amb un temps d’1 hora, 4 minuts i 39 segons.