HOQUEI GEL/LLIGA IBERDROLA

La magnífica defensa de la formació sènior femenina del CG Puigcerdà li facilita la victòria a Madrid (1-2)

La capitana Paula Giménez i la jugadora Megan Elizabeth Norris van materialitzar els gols que van atorgar el triomf a les groc-i-negres

Les jugadores puigcerdanenques van celebrar efusivament la victòria assolida a Majadahonda / CLUB GEL PUIGCERDÀ

Les immillorables prestacions en defensa de la formació sènior femenina del Club Gel Puigcerdà i la impol·luta actuació de la portera Carolina Moreno van propiciar el triomf del conjunt de la Cerdanya a la pista d’un dels favorits al títol, la SH Majadahonda (1a 2). Les jugadores del nou entrenador groc-i-negre Ramil Yuidashev van excel·lir en defensa durant els dos primers períodes de l’enfrontament (0 a 0) i un contracop conduït per la canadenca Megan Elizabeth Norris, a l’inici del tercer parcial, va propiciar el gol de Paula Giménez (min 43.22). Deu minuts després, una pilota recuperada per la golejadora va habilitar Norris per ampliar l’avantatge visitant (min 52.54). La SH Majadahonda només va poder minimitzar la diferència en els últims set minuts del duel. Per la seva banda, el CHH Txuri Urdin va golejar a la pista del Quimeras Valdemoro (0 a 9).

LA FITXA TÈCNICA.

SH MAJADAHONDA. Laura López (p), Noelia Muñoz (1 gol), Jimena Isabel Serrano, Marina González, Carmen Correa, Marta Rivas, Jimena del Pino, Claudia Martínez, Carlota del Pino, Carlota Castellanos, Jelena Girkovic, Elena Álvarez, Paula Martínez, Sara Danielsson, Marta Martín, Lucía Díaz i Andrea Merino.

CLUB GEL PUIGCERDÀ. Carolina Moreno (p), Carla Lliveria, Kiera O’Hare, Nayade Rodríguez, Paula Giménez (1 gol), Natalia Girves, Ivet Esteve, Jana Gutiérrez, Mercè Vilaró, Megan Elizabeth Norris (1 gol), Judit Pareja, Cristina Caballero, Rosa Martí, Mireia Fernández i Alejandra Vallejo.