"L'arbitratge a la segona meitat ha estat molt dolent"

El tècnic del Baxi ha mostrat la seva insatisfacció respecte a l'actuació arbitral després de la mitja part

Pedro Martínez enraonant amb un dels àrbitres al Martín Carpena

Pedro Martínez enraonant amb un dels àrbitres al Martín Carpena / Mariano Pozo/ACB Photo

A la sala de premsa del Martín Carpena de Màlaga, el tècnic català del Baxi Manresa, Pedro Martínez, s'ha mostrat crític amb el "pobre" nivell defensiu dels seus jugadors al primer període, però també amb l'actuació arbitral, "sobretot en la segona meitat".

Conscient de la poca duresa defensiva que l'equip ha mostrat en els primers minuts de partit, l'entrenador del Baxi ha lamentat que "quan realment mostràvem un gran nivell ofensiu, la nostra defensa no ha estat al nivell que exigeix un equip que juga tan bé com l'Unicaja". El tècnic català reconeixia que "ells han estat superiors" en els darrers vint minuts d'enfrontament, i expressava que "quan han apujat el to físic, no ens hem trobat". Ha estat aleshores quan ha expressat que "em sembla molt bé que ells siguin més durs", però "s'ha de reconèixer que no s'ha xiulat bé". Tot i la superioritat local, Martínez ha lloat l'esperit i ganes que han demostrat els seus jugadors al darrer període, "malgrat les dificultats", tot i ser conscient que "ens ha faltat alguna cosa per acabar de competir".

Quant a la raó per la qual el seu equip s'ha encallat en atac, l'entrenador català ha destacat que "tots aquells llançaments que l'equip trobava a la primera meitat, no els hem trobat a la segona", concloent que "haurem d'analitzar el perquè". A més, l'entrenador català ha expressat que "el poc encert en el triple i en el tir lliure ens ha minat la moral", un fet que, a més, "els ha anat fent créixer a ells, que a més estven esperonats pel públic perquè jugaven a casa".

Pel que respecta a la situació dels tres jugadors lesionats que té l'equip, Dani Pérez, Juampi Vaulet i Guillem Jou, Pedro Martínez no ha volgut fer comentaris, aportant que "d'ells només espero que tornin l'abans possible".