LLIGA EBA/GRUP C-B

El Navàs entoma un correctiu davant del Vic (54-86)

Els bagencs no van aconseguir dur el ritme del partit en gairebé cap moment i va acusar les baixes

Cumelles va ser el màxim anotador dels bagencs amb 12 punts

Cumelles va ser el màxim anotador dels bagencs amb 12 punts / Oscar Bayona

El CB Navàs Viscola va encaixar dissabte una dura derrota, al seu pavelló, davant del CB Vic. Les lesions i baixes van castigar de sobremanera l'equip dirigit per Isidre Suau, que a més, va estar sotmès la majoria de minuts al ritme que imposaven els visitants. Tot i la cruesa de la desfeta, l'equip del Bages continua en una bona posició a la taula classificatòria, i el seu entrenador, espera que "l'equip aprengui d'aquests partits".

Que no seria el dia dels navassencs es va veure des de l'inici. Els primers atacs es resolien amb llançaments alliberats dels locals, però el poc encert no els permetia mantenir-se al partit. Els minuts passaven i, el poc fons d'armari conseqüència de l'elevat nombre de baixes de l'equip, agreujava la situació. Els vigatans imposaven un ritme frenètic que aguantaven amb constants rotacions, mentre que els bagencs acumulaven fatiga, i patien per a seguir el ritme.

El tercer quart va ser un petit oasi, sobretot en defensa, però l'horrible percentatge en el llançament, sobretot des de més enllà dels 6,75. La impossibilitat de retallar el desavantatge va acabar d'enfonsar l'equip, que haurà d'aprendre d'aquesta derrota. La nota positiva de la jornada la va signar Mouhamadou Diop, la darrera incorporació dels CB Navàs. Un interior veterà que va ser capaç d'anotar 10 punts en els 27 minuts que va disputar.