L'àrbitre del Pirinaica - San Juan no es va adonar de l'agressió d'un jugador visitant

El Comitè de Competició resoldrà aquest dimecres sobre la suspensió del partit i les sancions a imposar

A les imatges s'observa com el central Juan Pablo Amantini mira cap a la posició del trio arbitral abans d'agredir Soufian Grana

L'agressió d'un jugador de la UD San Juan Atlético a un jugador del FC Pirinaica que va obligar a suspendre el partit

Redacció

Redacció

L'àrbitre del partit de la Primera Catalana entre la Pirinaica FC i el San Juan At. de Montcada UE de diumenge no es va adonar que el defensa de l'equip visitant Juan Pablo Amantini agredia al de la Pirinaica FC Soufian Grana en acabar la primera part, a l'alçada del mig del camp i quan els dos equips es retiraven als vestidors. A l'acta del partit, el col·legiat principal José María Enrique Rodríguez afirma que només va veure diversos jugadors barallar-se sense poder-los identificar i, com que aviat es va convertir en una batalla campal, va decidir suspendre el partit.

El Comitè de Competició, que aquest dimecres hauria de resoldre la suspensió i quines sancions cal imposar i a qui, a més de disposar de l'acta de l'àrbitre i de l'informe de l'observador federatiu entre altres atestats, també ha pogut visionar les imatges del vídeo que es va enregistrar en què s'aprecia com el jugador del San Juan amb el dorsal número 16 Juan Pablo Amantini es tomba a mirar cap a la posició del trio arbitral en un parell d'ocasions i tot d'una s'afanya colpejar Soufian Grana.

Tant en aquest vídeo a què ha tingut accés aquest diari com en les instantànies preses per la fotògrafa del Regió7 Mireia Arso, s'observa com immediatament després de l'agressió es produeix la batussa que explica l'àrbitre Enrique Rodríguez. "Mentre el trio arbitral ens dirigíem cap a la zona de vestidors, a l'alçada del mig del camp, diversos jugadors que no hem aconseguit identificar han començat a barallar-se. En pocs instants, ja era molta la gent que estava ficada en la batussa, convertida en una batalla campal, en què no hem pogut identificar-ne els responsables", afirmen.

Per aquest motiu, no van expulsar ni amonestar cap futbolista, i van decidir suspendre el partit que "s'hauria de reprendre a l'inici de la segona part amb sacada de l'equip visitant", amb el marcador d'1 a 1. Durant la primera part, només hi havia hagut dues amonestacions, una targeta groga al jugador del San Juan Marc Montejo, per protestar al minut 38, i una altra a Soufian Grana al minut 41.