Mor una jove de 27 anys després de ser atacada per cinc gossos de pastura a Zamora

El succés va tenir lloc en un camí entre les localitats de Roales del Pan i La Hiniesta, on la noia havia sortit a passejar sola

Efectius de la Guàrdia Civil en el camí on es va produir l'atac

Efectius de la Guàrdia Civil en el camí on es va produir l'atac / EFE

EFE

Una jove de 27 anys ha mort després de ser atacada aquest dilluns per cinc gossos de pastura a Zamora, segons ha informat el servei d'Emergències 1-1-2 de Castella i Lleó.

Els fets van tenir lloc ahir a la tarda quan la noia va sortir a passejar sola per un camí entre les localitats de Roales del Pan i La Hiniesta. Pel camí es va trobar un ramat i un grup de gossos d'un pastor de la zona, que en aquell moment els utilitzava per al pasturatge. Per raons que encara s'estan investigant, els animals van atacar la jove. Va ser la seva mare de la víctima qui la va trobar quan ja havia patit l'atac i va comunicar telefònicament l'ocorregut al pare, qui va donar avís als serveis d'emergències i a la Guàrdia Civil a les 18:19 hores d'aquest dilluns.

Fins al lloc es va desplaçar una UVI mòbil i personal sanitari que únicament va poder confirmar la defunció de la víctima. Els cans, autors de l'atac, ja han estat localitzats i capturats pel Seprona de la Guàrdia Civil, mentre que també s'ha identificat al seu propietari, que haurà de prestar declaració pel tràgic succés.

Fins a Roales del Pan es van desplaçar psicòlegs de la Junta de Castella i Lleó per a atendre els pares de la víctima, amb els quals residia en aquesta localitat zamorana d'un miler d'habitants, situada a sis quilòmetres de la capital.