Un manresà de 28 anys mor en un xoc frontal al barri del Xup

El jove viatjava en una moto i ha topat frontalment contra un vehicle

L'accident mortal ha tingut lloc a la C-37z i s'ha desviat el trànsit per dins del municipi

Tram on ha tingut lloc l'accident

Tram on ha tingut lloc l'accident / Google Maps

Un jove de 28 anys veí de Manresa ha mort avui a la tarda després de xocar frontalment contra un cotxe al barri manresà del Xup a la carretera C-37z, concretament al punt quilomètric 92.. L'accident ha tingut lloc a les 16:55 h de la tarda d'aquest diumenge, a l'entrada del barri. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçats unitats de la Policia Local de Manresa, ja que es tracta d'una via urbana, i del SEM. L'ocupant del vehicle, veí també de Manresa de 42 anys ha resultat il·lès.

La carretera ha estat tallada durant, almenys una hora, i el trànsit s'ha desviat per l'interior del municipi. Practicades les proves reglamentàries d’alcoholèmia i estupefaents el conductor del turisme ha donat un resultat negatiu en alcohol i drogues.

Aquest accident mortal té lloc només cinc mesos després que un jove motorista perdés la vida en la mateixa carretera el 31 de maig, només uns metres més lluny de l'accident mortal que ha tingut lloc la tarda de diumenge. En aquest cas, el motorista va xocar amb un cotxe i va estar envestit per una furgoneta que anava en el sentit contrari.