Una baralla multitudinària va provocar l’agressió amb arma blanca dels Trullols de Manresa

Testimonis asseguren que un grup conflictiu de joves van increpar les dues persones que van resultar ferides

Una imatge de la zona on es va produir l'agressió amb arma blanca a Manresa

Una imatge de la zona on es va produir l'agressió amb arma blanca a Manresa / Mireia Arso

Laura Serrat

Laura Serrat

Diversos testimonis que van veure l’agressió amb arma blanca que es va produir a la zona d’oci nocturn dels Trullols diumenge a la matinada i que va deixar un ferit greu asseguren a aquest diari que l’origen de l’incident va ser «una baralla multitudinària» motivada per «un grup de joves conflictius».

Els fets van tenir lloc davant la discoteca Born (antiga Villa Lola), un espai que forma part del grup Otium, quan un grup de joves va intentar accedir a l’interior del local (anteriorment ja ho havien provat sense èxit en una altra discoteca propera), però no els van deixar entrar perquè, segons asseguren fonts de la discoteca, es trobaven sota els efectes de les drogues

A partir d’aquest moment, testimonis de la zona asseguren que van començar a increpar persones que es trobaven a l’exterior de la discoteca fins que es va originar una baralla que va acabar amb una agressió amb arma blanca, amb un ferit de gravetat a la zona del cor i un altre a l’esquena amb pronòstic lleu, que van ser traslladats a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa. 

Segons ha pogut saber aquest diari, el ferit de gravetat continua ingressat, però es troba fora de perill. Quan el van estabilitzar, el van traslladar en un hospital de nivell tres. Per la seva part, la investigació dels Mossos d’Esquadra per trobar els autors de l’agressió continua en marxa.

Subscriu-te per seguir llegint