El ferit per arma blanca a Manresa continua ingressat a l’hospital Sant Pau de Barcelona

El jove va ser ferit greument a la zona del cor durant l'agressió a la zona d'oci dels Trullols

La zona dels Trullols a Manresa on es va produir l'agressió

La zona dels Trullols a Manresa on es va produir l'agressió / MIREIA ARSO

Laura Serrat

Laura Serrat

El jove que va resultar ferit per una arma blanca en una agressió la matinada d’aquest diumenge a Manresa continua ingressat a l’hospital Sant Pau de Barcelona. L’agressió li va provocar una greu ferida a la zona del cor que va requerir l’atenció immediata dels serveis d’emergències que, posteriorment el van derivar a l’hospital de Sant Pau. Es tracta del centre de referència a la Catalunya central pels temes relacionats amb el cor

Els fets van tenir lloc aquest diumenge davant la discoteca Born (antiga Villa Lola), quan els agressors van començar a increpar persones que es trobaven a l’exterior de la discoteca fins que es va originar la baralla que va acabar amb una agressió. Un dels joves implicats va resultar ferit de gravetat a la zona del cor i un altre a l’esquena amb pronòstic lleu i van ser traslladats en un primer moment a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa. 

Testimonis que eren a la zona en moment de l’incident asseguren que una baralla multitudinària motivada per «un grup de joves conflictius» va ser l’origen de l’agressió. Els Mossos tenen en marxa una investigació per trobar-ne els responsables. 

Subscriu-te per seguir llegint