Detenen un home per l'agressió amb arma blanca a la zona dels Trullols de Manresa

Es tracta d'un jove de 22 anys, veí de Barcelona, sense antecedents policials relacionats amb la violència

Detenen l'autor de l'agressió amb arma blanca a la zona dels Trullols a Manresa

Detenen l'autor de l'agressió amb arma blanca a la zona dels Trullols a Manresa / MOSSOS

Laura Serrat

Laura Serrat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 22 anys, veí de Barcelona, com a presumpte autor de l'agressió amb arma blanca el passat diumenge a la zona d'oci dels Trullols a Manresa. El jove va apunyalar amb un objecte afilat dos veïns de Sant Fruitós de Bages i va provocar una ferida greu a la zona del cor a un d'ells, que es troba ingressat a l'hospital de Sant Pau de Barcelona. El detingut, sense antecedents policials relacionats amb la violència, es va presentar aquest dijous a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Manresa, a petició dels mateixos agents que el van localitzar a Barcelona, i aquest divendres al matí ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Els fets van tenir lloc el passat diumenge a la matinada, al davant la discoteca Born (antiga Villa Lola), un espai que forma part del grup Otium, on sovint s'organitzen esdeveniments. Precisament, aquella nit s'hi celebrava la festa Groovers. Tanmateix, la investigació deixa al marge el local perquè l’agressió va ser a fora. Els aldarulls van començar quan un grup de joves, entre els quals es trobava el detingut, van intentar accedir a l’interior del local (anteriorment ja ho havien provat sense èxit en una altra discoteca propera), però no els van deixar entrar perquè, segons asseguren fonts de la discoteca, es trobaven sota els efectes de les drogues

A partir d’aquest moment, testimonis de la zona asseguren que van començar a increpar diverses persones que es trobaven a l’exterior de la discoteca fins que es va originar una baralla amb dos veïns de Sant Fruitós que es trobaven a la zona i que van acabar ferits per un apunyalament amb arma blanca, un d'ells greument a la zona del cor, mentre que l'altre de forma més lleu a l'esquena. Després de l'agressió, els serveis d'emergències van rebre l'avís a 2/4 de 5 de la matinada, i el ferit greu va ser traslladat d'urgència a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, des d'on posteriorment va ser derivat a l'hospital Sant Pau de Barcelona, el de referència a la Catalunya central pels temes del cor.

L'agressió també va mobilitzar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra fins a la zona, però quan hi van arribar els presumptes agressors ja havien marxat. Aleshores els agents van obrir una investigació per esclarir les causes que envolten l'agressió. Després de diverses gestions, van localitzar el presumpte autor de l'apunyalament amb arma blanca, un jove de 22 anys, veí de Barcelona, sense antecedents policials, que aquella nit es trobava a la zona d'oci dels Trullols de Manresa. Per requeriment dels Mossos que s'hi van posar en contacte, el jove es va presentar aquest dijous a la comissaria de Manresa, on se'l va detenir. Aquest divendres al matí, ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa. De moment, s'ha decretat una pròrroga de la seva detenció per dur a terme les diligències sobre el cas.

Subscriu-te per seguir llegint