Matí de retards a Rodalies i FGC: avaria a l'R4 i tall a l'R6 i R60, entre la Pobla de Claramunt i Igualada, per un incendi a la catenària

Alba Díaz

Alba Díaz

Matí de dilluns complicat per als usuaris de Rodalies de la Catalunya central, amb tres línies afectades. La línia R4 està registrant retards d'uns 30 minuts a causa d'una avaria d'infraestructura a Sant Vicenç de Calders. Renfe ha informat que tècnics d'Adif treballen en la seva resolució.

D'altra banda, un incendi a la catenària afecta les línies R6 i R60 entre la Pobla de Claramunt i Igualada. Protecció Civil ha activat la prealerta FERROCAT i el servei de trens d'ambdues línies només funcionava entre plaça Espanya i La Pobla de Claramunt, a causa de l'avaria que s'ha produït a Vilanova del Camí. L'avaria s'ha produït al voltant de les 7.30 h i el servei de trens s'ha restablert al tram afectat a les 11 h. Cap a les 8.45 h, Ferrocarrils de la Generalitat ha ofert als viatgers afectats un servei alternatiu per carretera, amb quatre autobusos i un taxi, per cobrir aquest tram.