ERC a Manresa defensa que el PAM és realista i combina grans projectes amb necessitats diàries de la ciutat

Diu que el Pla d'Actuació Municipal 2023-2027 és fruit d’un treball meticulós, consensuat i transversal

Afirma que tindrà impacte en la millora de la via pública, la neteja i la seguretat, entre altres

Intervenció de l'alcalde Marc Aloy (ERC) en la presentació pública del PAM, dilluns d'aquesta setmana

Intervenció de l'alcalde Marc Aloy (ERC) en la presentació pública del PAM, dilluns d'aquesta setmana / Eduard Vega

Redacció

ERC Manresa considera que el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2023-2027 és un document realista que combina els grans projectes amb les necessitats diàries de la ciutat. El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Manresa destaca que “el PAM és fruit d’un treball meticulós, consensuat i transversal que tindrà un impacte directe en la millora d’aspectes que incideixen en la qualitat de vida i el benestar de la ciutadania com poden ser l’estat de la via pública, la neteja, la seguretat o una major cohesió social, entre d’altres”.

Fruit d'una diagnosi exhaustiva

ERC Manresa destaca que el document respon a una diagnosi exhaustiva feta mesos enrere amb respostes concretes en què “posem l’accent en aconseguir una ciutat més pròspera, amable, verda i amb una major igualtat d’oportunitats i cohesionada”. Afegeix també la importància de les accions que es prendran per reduir el fenomen de la segregació escolar, consolidar un canvi en matèria de mobilitat amb més espais per caminar, passejar i desplaçar-se a peu, i posar a disposició de la ciutadania un Ajuntament que sigui més proper i orientat a l’atenció de les necessitats dels veïns i veïnes.

Pel que fa als projectes més importants de ciutat, ERC Manresa assenyala que el document preveu l’inici de les obres al Parc Tecnològic, afrontar la transformació de la Fàbrica Nova, fer realitat l’ampliació del polígon del Pont Nou o desencallar el futur carrer Guimerà amb un major protagonisme per als vianants.

Un equip de treball cohesionat

ERC Manresa posa de manifest la importància del treball assolit entre les forces polítiques que comparteixen l’equip de Govern de la ciutat en què s’ha actuat “a partir d’un equip de treball cohesionat en què tothom és corresponsable i partícip per assegurar l’èxit en l’execució de les accions plantejades".

El PAM es va presentar públicament aquesta setmana.

El document sencer es pot consultar en aquest enllaç.