La presidenta de la UBIC de Manresa els darrers 5 anys, Tània Infante, ha decidit fer el salt l'àmbit públic per aportar la seva expertesa en el món del comerç i turístic segons ha anunciat ella mateixa. Infante anirà a les llistes d'ERC a les pròximes municipals, tal com va avançar aquest dimarts Regió7.

Aquest dimecres a la tarda, Infante ha estat presentada per l'alcalde de Manresa i candidat a la reelecció, Marc Aloy. El batlle de la capital del Bages ha assegurat que feia falta una figura com Infante per potenciar la capitalitat comercial de la ciutat.

Paral·lelament, Aloy ha confirmat que la número dos de la llista d'ERC a les últimes municipals, Cristina Cruz, regidora d’Ocupació, Empresa i Coneixement i regidora de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Manresa deixarà l'activitat política després de dos mandats. En aquests comicis Cruz tancarà la llista.

Infante, establerta fa anys a Manresa on regenta un negoci d'hoteleria i turisme, és nascuda a Cardona. El 2015 es va presentar a les municipals d'aquesta població per CiU. Era al número 10 de la llista