Marc Aloy es troba amb Joan Ribó i Irene Montero en la seva primera Mascletà

L'alcalde de Manresa ha regalat al batlle de València dos llibres sobre la capital del Bages, la ciutat on va néixer

El vicepresident valencià, Héctor Illueca; l'alcalde de València, Joan Ribó; la ministra d'Igualtat Irene Montero; la síndica Pilar Lima i l'alcalde de Manresa, Marc Aloy.

El vicepresident valencià, Héctor Illueca; l'alcalde de València, Joan Ribó; la ministra d'Igualtat Irene Montero; la síndica Pilar Lima i l'alcalde de Manresa, Marc Aloy. / Twitter @marc_aloy

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

Les Falles de València omplen cada any els carrers de milers de visitants encuriosits pels ninots, les mascletades i els focs artificials. Entre ells, enguany hi ha hagut l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, que va poder assistir aquest dissabte a la seva primera Mascletà. Durant la seva estada a la Comunitat Valenciana, va reunir-se amb l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, nascut a Manresa, i amb la ministra d'Igualtat, Irene Montero.

Coincidint amb els dies grans de festa, el batlle de la capital del Bages s'ha desplaçat fins a la Comunitat Valenciana. Allà, tal com ell mateix ha ensenyat a les xarxes socials, ha pogut viure la seva primera Mascletà. "Impressionant", ha dit Aloy en el missatge que acompanya el vídeo amb què ha il·lustrat el seu primer cop a la festa.

Durant la jornada, també va haver-hi temps per a trobades institucionals. L'alcalde de València va rebre a l'ajuntament la ministra Irene Montero, vicepresident de la Generalitat valenciana, Héctor Illueca i la síndica Pilar Lima. Allà, van coincidir amb Marc Aloy, convidat per l'alcalde, on van conversar durant una estona.

Aprofitant el seu pas per l'Ajuntament, Aloy va regalar a l'alcalde de València dos llibres sobre Manresa, la ciutat on va néixer.

Joan Ribó va néixer al Bages, per després desplaçar-se a Adrall i, posteriorment, a Barcelona. Un cop va acabar batxillerat, va traslladar-se a València, on va fer el grau d'enginyeria agrícola a la Universitat Politècnica de València.