Junts per Manresa proposa Salva Racero com a regidor de Cultura

És el nou nom fet públic per l'alcaldable Ramon Bacardit després de Mònica de Llorens

Ramon Bacardit i Salva Racero

Ramon Bacardit i Salva Racero / Arxiu Particular

Redacció

L'alcaldable de Junts per Manresa, Ramon Bacardit, ha incorporat Salva Racero a la seva candidatura a les eleccions municipals del 28 de maig. 

El cantant manresà Salva Racero s’ha sumat al projecte de la llista de Junts per Manresa i és el tercer nom que es coneix de la candidatura, després que Bacardit fes públic que la número 2 seria Mònica de Llorens, que durant 26 anys va ser la delegada territorial de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) a les comarques centrals (recentment tancada), als dos Vallès i a l’Aragó. 

Racero va ser cantant del grup Lax’n’Busto entre els anys 2006 i 2016. Va deixar els Lax'n'Busto després de deu anys per afrontar reptes més personals i en solitari.

 El 2017 va ser autor, juntament amb Roger Farré, de «Què li passa al món», la cançó oficial de la Volta Ciclista a Catalunya, i de «No em demanis que et recordi», amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer.

El 26 d'abril de 2019 va estrenar "Vaig", un EP amb quatre cançons. El mateix any va presentar el seu primer àlbum en solitari "Immortals".