La vigília de Sant Lluc dels metges del Bages analitza l’impacte del canvi climàtic en la salut

La professió mèdica celebra aquest divendres la seva trobada anual, a Manresa

La vigília de Sat Lluc dels metges del Bages es tornarà a celebrar a la Torre Busquet

La vigília de Sat Lluc dels metges del Bages es tornarà a celebrar a la Torre Busquet / ARXIU/ALEX GUErRERO

Redacció

La professió mèdica del Bages celebrarà aquest divendres una nova edició de la Vigília de Sant Lluc, una jornada professional i lúdica que porta a terme cada any i que s’ha convertit en un punt de trobada per als metges i metgesses que treballen o viuen a la comarca.

L’acte és organitzat per Junta comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) i tindrà lloc a les 8 del vespre al restaurant Torre Busquet de Manresa,

S’ha programat una xerrada sobre la crisi climàtica i el seu impacte en la salut, a càrrec de la física i meteoròloga de RAC1 Mònica Usart.

També prendran part en l’acte la presidenta de la Junta comarcal del Bages, Encarna Sánchez, que ha assumit el càrrec recentment; el president del CoMB, Jaume Padrós; i el tinent d’alcalde d’Esports i Salut de l’Ajuntament de Manresa, Anjo Valentí.

A la trobada també es lliuraran el premi Bages de Ciències Mèdiques; la beca Bages al Metge Jove; i el premi Vivències Mèdiques Dr. Pere Tarrés i Claret que reconeix a una trajectòria professional.