Segon macrofestival de la cervesa a L'Anònima de Manresa

Hi haurà una xerrada i tast científic a càrrec del microbiòleg Joan Montasell

Trenta cerveseries representades, màgia, música i foodtrucks

Trenta cerveseries representades, màgia, música i foodtrucks / AJM/jcomp/Freepik

Redacció

Arriba el Segon Festival dels Predicadors a l'Anònima de Manresa, organitzat com l'any passat per la Taverna dels Predicadors i que va tenir molt bona acollida de públic.

Començarà el divendres 10 de novembre a partir de les 5 de la tarda i continuarà dissabte a les 12 del migdia i fins a la matinada de diumenge.

Hi haurà representants de 30 cerveseries, 80 aixetes, 6 foodtrucks. També tallers de màgia per als més petits i màgia de prop per a tothom amb el Mag Caru, el Màgic Pol i el Mag Rovi, i música amb el DJ Purpur.

Per accedir al festival és necessari comprar l'entrada, 10 euros, que inclou el got, 5 fitxes d'un euro i la polsera que servirà per entrar els dos dies.

Biotransformacions

En el marc del festival i de la Setmana de la Ciència, l'Ajuntament organitza una xerrada i tast científic de cervesa, que anirà a càrrec del microbiòleg Joan Montasell, a 2/4 de 2 del migdia. Es podran conèixer les biotransformacions que es produeixen amb la interacció del llevat de la cervesa i es podrà participar d’un tast per percebre de manera pràctica les especificacions teòriques que s’exposen a la xerrada. Les places són limitades i és recomanable inscriure’s clicant aquí.

El mateix dia, qui ho vulgui es podrà apuntar in situ sempre que hi hagi places disponibles.

Subscriu-te per seguir llegint