La nova comissaria de Manresa s’inaugurarà a l’abril

Havia d’entrar en funcionament a inicis del 2023 amb agents de Mossos i de la Policia Local

El regidor de Seguretat, Anjo Valentí

El regidor de Seguretat, Anjo Valentí / Arxiu/Oscar Bayona

Francesc Galindo

Francesc Galindo

La comissaria de proximitat compartida entre la Policia Local de Manresa i els Mossos d’Esquadra s’inaugurarà el mes d’abril, segons va informar el regidor de Seguretat, Anjo Valentí, responent una pregunta de Junts.

Valentí va explicar que disposarà d’oficina de recollida de denúncies penals, furts i robatoris. Els efectius seran tant Mossos d’Esquadra com agents de la Policia Local. Segons va explicar s’està acabant de pactar torns i efectius.

Endarreriment

El regidor de Junts Josep Gili va recordar que fa uns dos anys el conseller d’interior Joan Ignasi Elena i l’alcalde Marc l’Aloy van anunciar la creació de la nova comissaria de proximitat al passeig de la República, tot fent públic que entraria en funcionament a inicis de l’any 2023. Així mateix es va anunciar que comptaria amb una trentena d’efectius policials. 

Més enllà de l’endarreriment obvi en la posada en funcionament, Junts va demanar els efectius que hi seran destinats i les tasques i serveis que s’hi oferiran i desenvoluparan. El nombre d’efectius no va ser concretat.

Subscriu-te per seguir llegint