Jornada de portes obertes a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Generalitat a Manresa

Atendrà la ciutadana des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda, de dilluns a divendres

L'Oficina d'Atenció Ciutadana a la Catalunya Central

L'Oficina d'Atenció Ciutadana a la Catalunya Central / Arxiu/Mireia Arso

Redacció

La Delegació del Govern a la Catalunya Central organitza per a aquest dijous 25 d'abril una jornada de portes obertes a les instal·lacions de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la Generalitat a la Catalunya Central, ubicada a l'antiga fàbrica de l'Aranya, de Manresa.

Amb l’objectiu que els ciutadans que ho vulguin puguin visitar l'espai que entrarà en funcionament la propera setmana, aquest dijous es podrà visitar l'OAC entre les 9 del matí i les 5 de la tarda.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la Generalitat a la Catalunya Central facilitarà l'accés als serveis públics de manera presencial a la població d’aquesta vegueria, ja que atendrà i informarà sobre tots els tràmits de la Generalitat.

Està ubicada a la plaça del Salt, 2, de Manresa, a tocar de la passera que enllaça el barri de les Escodines amb el del Barri Antic, i atendrà la ciutadana a partir del proper dilluns, 29 d'abril, des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda, de dilluns a divendres.

Trasllat de serveis

Amb la posada en funcionament d’aquesta OAC es tancaran les oficines de registre que hi ha als serveis territorials d’Empresa i Treball, Educació, Territori i Salut, i l’Oficina d'Afers Socials i Famílies de Manresa que actualment es troba a la plaça de la Democràcia (barri de Mion-Puigberenguer) es traslladarà i quedarà incorporada a l’OAC.