Més de 300 joves de secundària han visitat l'exposició "El tabac sense filtres!" a Manresa

Les accions en contra del tabaquisme tindran continuïtat durant la Setmana Sense Fum que se celebrarà del 25 al 31 de maig

Una vista de l'exposició

Una vista de l'exposició / Arxiu Particular

Redacció

Més de 300 joves d’ESO van visitar del 3 al 19 d’abril l’exposició "El tabac sense filtres!" a l'Espai Jove Joan Amades, de Manresa. L’objectiu de l’exposició ha estat sensibilitzar el jovent sobre la importància que té per la salut el fet de no iniciar-se en el consum de tabac i, en cas d’haver començat, d’abandonar-lo i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

L’exposició ha constat de tot un seguit de panells informatius i materials amb arguments en contra del consum de tabac i ha estat dinamitzada per tres professionals de la consultoria Mediare, dedicada a la gestió dels plaers i riscos als quals s’exposen joves i adolescents.

L'Oficina Jove del Bages tornarà a realitzar accions als patis dels centres d’educació secundària durant la Setmana Sense Fum, que enguany se celebrarà del 25 al 31 de maig. En aquest marc, es repartiran materials informatius sobre el consum de tabac i recursos per deixar l’hàbit. Amb aquesta acció es pretén promoure la sensibilització i coneixement del tabac i els seus efectes en el cos, en la salut de les persones de l’entorn i el medi ambient.

Assessoria de salut

L’Oficina Jove del Bages ofereix assessorament en l’àmbit de la salut adreçada a joves, familiars i professionals que vulguin fer alguna consulta, sigui per correu electrònic salutbages@oficinajove.cat o per WhatsApp al 670 228 158.