Canvis en la circulació al centre històric de Manresa: les alternatives al carrer Sant Andreu, tallat per l'esfondrament de la fonda Manila

Col·lapsa la teulada de la fonda Manila del carrer Sant Andreu, al Centre Històric de Manresa

La teulada i una planta de l'edifici de la Fonda Roser Manila del carrer Sant Andreu de Manresa, ha col·lapsat aquest dissabte a primera hora de la tarda. És molt a prop del que també va col·lapsarel passat 27 de maig al carrer Sobrrerroca.

La teulada i una planta de l'edifici de la Fonda Roser Manila del carrer Sant Andreu de Manresa, ha col·lapsat aquest dissabte a primera hora de la tarda. És molt a prop del que també va col·lapsarel passat 27 de maig al carrer Sobrrerroca. / Mireia Arso / RG7

Redacció

El pas de vianants i vehicles pel carrer Sant Andreu, entre els números 7 i 11, continuarà tallat per motius de seguretat, segons l'Ajuntament de Manresa, després que dissabte s’esfondrés parcialment la coberta i una de les plantes de la fonda Manila.

Tenint en compte els actuals canvis de circulació motivats també pel tall de trànsit de dies enrere per l’esfondrament parcial d’un edifici del carrer Sobrerroca, les afectacions al trànsit són les següents:

  • Es manté tallat al trànsit de vehicles el carrer Sant Andreu des de la plaça Hospital. Els cotxes es desvien de la plaça Hospital pel carrer Remei de Dalt.
  • Els vianants que circulen pel carrer Sant Andreu en direcció a la plaça dels Drets es desvien cap al carrer Llussà.
  • L’accés a la plaça del Carme i la plaça Major es manté des de la plaça Europa (carrer del Carme i carrer Cap del Rec invertits de sentit de circulació).
  • L'accés de vehicles la carrer de la Dama i el carrer Llussà es fa des de la plaça Europa i el carrer Joc de la Pilota.
  • S'ha habilitat l'accés i sortida de vehicles fins a la plaça dels Drets pel carrer Joc de la Pilota.