L'OCU t'informa de quins són els millors i pitjors pinsos pel teu gos

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha fet un estudi basant-se en el valor nutricional, la qualitat i el preu del producte

Cuida la teva mascota

Compte amb el pinso que donem als nostres gossos

Compte amb el pinso que donem als nostres gossos / freepik

Tenir una mascota implica una gran responsabilitat i és per això que, totes les cures que li puguem donar seran ben rebudes. Donar-li afecte, passejar-lo diverses vegades al dia, mantenir-lo net i amb les seves vacunes al dia són algunes de les responsabilitats que tenim, però, què passa amb la seva alimentació? L'OCU ens aconsella sobre quin és el millor pinso que li podem donar.

Al supermercat, a la cooperativa o a la botiga de mascotes, el menjar pels nostres peluts es troba a tot arreu, però sota el nom de diverses marques i sota diversos components segons la casa. Els preus també són molt diferents segons la marca o els compostos que porti el sac de pinso.

Les recomanacions de l'OCU

El més recomanable és demanar consell al veterinari, perquè segons la raça del gos, l'edat i la seva salut, l'alimentació pot variar lleugerament o de forma considerable, segons cada cas.

L'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) ha estudiat 27 pinsos de gossos d'entre 10 i 25 quilos, analitzant el valor nutricional, la qualitat i el preu.

El millor pinso per la nostra mascota

El millor pinso per la nostra mascota / @ jcomp

Els resultats han estat els següents:

Segons la relació qualitat-preu el millor seria "Compy Pollo", seguit d'"Origen Original", tot i ser el més car de tots els analitzats.

A més, l'OCU no recomana aquests dos pinsos: "Compy Supreme Pollo", compost de fruita i verdures i "Brekkies Delicious Buey".