El truc de la rentadora per eliminar els pèls de mascota de la roba

T'expliquem què has de posar a la rentadora

A més, coneixeràs com acabar amb les fortes olors de la roba i estances de la llar

El truc de la rentadora per acabar amb els pèls de mascota dels teixits

El truc de la rentadora per acabar amb els pèls de mascota dels teixits / freepik

V. Montero

Tenir animals de companyia és meravellós: fan companyia, ens obliguen a sortir a passejar-los, a dedicar-los temps i ajuden en moments durs, com depressió, tristesa, etc. La veritat és que les mascotes són genials, però, què passa amb el seu pèl? Segons la raça, el nostre gat o gos pot deixar anar molt de pèl, enganxant-se en la nostra roba, sofà, llits, etc. La veritat és que això no és gens higiènic ni agradable. Però, no us preocupeu perquè us portem el remei perquè quedi tot net en un sant-i-amén: la rentadora i una esponja de dutxa seran les nostres aliades.

A més, tant si val si són gossos o gats perquè per norma general solen deixar olors força desagradables que hem d'abordar com més aviat millor perquè no es converteixin en persistents.

Acabar amb els pèls

Sigui com sigui, tots aquests problemes tenen solucions molt senzilles; tan sols has de saber aplicar-les. En primer lloc, construeix una rutina de neteja habitual on tinguis en compte la brutícia generada per la teva mascota; ja sigui canviar el sorral del teu gat o posar a rentar assíduament la roba de llit.

Els pèls de les mascotes els poden trobar a tots els teixits

Els pèls de les mascotes els podem trobar a tots els teixits / @ senivpetro

Eliminar els pèls i els borrissols no és una tasca molt complicada, encara que sí que requereix el seu temps. Molts usuaris opten per fer ús dels rodets adhesius o els aspiradors de borrissols. Aquests articles hauràs de fer-los servir peça per peça i passar-los de dalt a baix amb paciència. Un altre mètode molt conegut i utilitzat és fer servir les fulles d'afaitar, el filament del qual talla els borrissols de la roba.

Tanmateix, això ens portarà més temps, ja que ho hauràs de fer capa per capa. Hi ha una drecera per acabar amb el problema en una bugada completa per al qual només necessites un article addicional. Talla dues esponges típiques de bany per la meitat i tira-les dins del tambor. El seu teixit adherent capturarà els pèls a mesura que rodi per les peces quan posis a funcionar la rentadora. A més, no es tracta d'un truc que puguis fer servir només una vegada; utilitza-les fins que estiguin plenes de pèls.

Acabar amb la mala olor

La roba de llit, les cortines o qualsevol altre teixit de casa poden retenir les olors de les mascotes. Renteu aquestes peces de manera regular seguint les indicacions del fabricant. Afegir bicarbonat de sodi al rentatge pot ajudar a eliminar les olors persistents.

Una bona opció és fer servir ambientadors naturals. Els ambientadors sintètics poden emmascarar les olors, però és preferible utilitzar solucions naturals. Col·loca recipients amb bicarbonat de sodi o carbó activat a les àrees propenses a olors, ja que absorbeixen i neutralitzen olors de forma efectiva. També podeu utilitzar olis essencials com lavanda, eucaliptus o menta per refrescar l'aire.

Pel que fa a les superfícies dures, com ara pisos de fusta o rajoles, també poden retenir olors. Renteu aquestes superfícies amb netejadors específics per a mascotes o amb una barreja d'aigua i vinagre. El vinagre és un desinfectant natural i neutralitzador d'olors.