Un serrell per a cada tipus de cara

6 tipus de cara i un pentinat diferent per a cadascuna d'elles

Descobreix el millor serrell per tu

Esbrina quin és el millor tall pel teu serrell

Esbrina quin és el millor tall pel teu serrell / GETTY IMAGES

Eva Remolina / AMIC

El tipus de serrell que t'afavorirà depèn de la forma de la teva cara i de les teves preferències personals. Aquí hi ha alguns suggeriments generals per als diferents tipus de cara:

  • Cara ovalada:

Les persones amb cares ovalades tenen la sort que els queda bé gairebé qualsevol mena de serrell. Poden experimentar amb serrells rectes, desfilats, llargs o curts.

  • Cara rodona:

Un serrell asimètric o lateral ajuda a allargar visualment una cara rodona. Evita els serrells molt curts i rectes o el teu rostre, semblarà encara més rodó. 

  • Cara quadrada:

Els serrells laterals o desfilats poden suavitzar les línies fortes d'una cara quadrada. Evita els serrells rectes i gruixos, puix accentuen l'estructura angular.

  • Cara en forma de cor:

Els serrells laterals o desfilats solen afavorir a les persones amb cares en forma de cor, ja que equilibren el front més ample. Els serrells rectes també poden funcionar si s'adapten al teu estil personal.

  • Cara allargada:

Els serrells més llargs i desfilats poden ajudar a escurçar visualment una cara allargada. Evita els serrells curts i rectes, perquè poden fer que la cara sembli encara més llarga.

Quina forma té la teva cara?

Quina forma té la teva cara? / NAKARIDORE

  • Cara amb forma de diamant:

Un serrell lateral o un serrell llarg desfilat pot ser afavoridor en una cara en forma de diamant. També com en el cas anterior, a aquest tipus de cara no li afavoreix un serrell curt i recte, pel fet que pot accentuar la forma angular.

Recorda que la textura del teu cabell i les teves preferències personals també juguen un paper important. Abans de decidir-te per una mena de serrell, és aconsellable consultar amb un estilista o perruquer que pugui recomanar-te l'estil que millor s'adapti a tu. A més, els serrells requereixen cura i manteniment regular, així que assegura't d'estar disposat a dedicar temps al pentinat.