Els consells per cuidar el cuir cabellut a l'estiu

Els banys al mar o a la piscina poden perjudicar els nostres cabells

Descobreix com fer una bona cura del teu cuir cabellut

Descobreix com fer una bona cura del teu cuir cabellut / freepik

Bruna Segura

Amb l'arribada de la calor i l'estiu, els nostres cabells poden sortir malmesos. El clor, l'aigua de mar, les dutxes constants i la calor. Tots aquests factors poden provocar un deteriorament del nostre cuir cabellut, debilitant-lo, entre altres. Així doncs, és importantíssim fer una bona rutina de cures per tal de mantenir-lo hidratat, brillant i fort. Et desvelem els millors consells per mantenir-lo en perfectes condicions.

El primer, com no podia ser d'una altra manera, és que no és recomanable rentar-se els cabells molt sovint. Molta gent està acostumada a rentar-se els cabells cada dia, però el que no s'imaginen és que així estan danyant la seva salut capil·lar d'una manera irreversible, perdent-ne la brillantor i la vitalitat. El recomanable és no rentar-se els cabells cada dia i fer-ho entre 2 i 3 cops per setmana.

Quan ens els rentem, és recomanable utilitzar un xampú que sigui hidratant i tenir-ne cura també amb un condicionador. A més, si aquests productes són naturals i prescindeixes d'aquells amb químics agressius la teva cabellera ho agrairà.

Com cuidar el teu cuir cabellut

Com cuidar el teu cuir cabellut / freepik

La dieta també ajuda molt, menjar greixos saludables com els de les nous o el salmó repercuteixen en la salut dels cabells. Mentre que, paral·lelament, cal anar amb compte amb pentinats que tensin els nostres cabells, ja que tendeixen a trencar-lo i asfixiar-lo.

Entre aquests consells també hi ha l'eliminació de les puntes amb freqüència, ja que tendeixen a fer malbé els nostres cabells en general.