Poseu les claus del cotxe en alumini: el secret que cada cop copien més conductors

Segur que un cop descobreixis la raó, no podràs passar sense aquest petit secret

Posar paper d'alumini a les claus del cotxe perquè no te'l robin

Posar paper d'alumini a les claus del cotxe perquè no te'l robin / @ fabrikasimf

Manuel Riu

Per què embolicar les claus del cotxe amb paper d'alumini és un truc essencial per estalviar diners? Sona una mica estrany, però segur que un cop descobreixis la raó, no podràs passar sense aquest petit secret.

Per què embolicar les claus del cotxe amb paper d'alumini?

La tecnologia ha avançat molt en els darrers temps. Fins i tot, els cotxes s'han tornat cada cop més intel·ligents, hiperconnectats i amb una superalta tecnologia. L'encesa amb clau és gairebé cosa del passat. Tot: des d'arrencar el cotxe fins a tancar els retrovisors, des de respondre missatges a les xarxes socials fins a obrir el capó, es fa a través d'un comandament a distància sense fil automàtic, estant a una distància de fins a 2 metres del vehicle.

Els lladres també han evolucionat i s'han tornat enginyosos: gràcies al sistema sense fils, poden robar cotxes fàcilment i amb tota tranquil·litat, en detriment dels pobres desgraciats

Protegir el teu cotxe contra els robatoris pot semblar una tasca titànica, però gràcies a aquest curiós truc que et revelarem, no tens res a témer. En què consisteix? Simplement, agafa una mica de paper d'alumini i embolica les claus del teu cotxe en ell. El paper d'alumini aïlla i protegeix, actuant com a antirobatori perquè no pot rebre freqüències de dispositius externs dissenyats pels lladres per robar el vehicle.

La solució al robatori de cotxes és el paper d'alumini

La solució més senzilla, barata i eficaç contra el robatori de cotxes és el paper d'alumini. Posar o, millor dit, embolicar les claus del cotxe en paper d'alumini interromprà les freqüències i el senyal, impedint que els lladres actuïn amb total tranquil·litat. Per descomptat, quan necessitis utilitzar la clau, hauràs de treure-la del paper d'alumini i tornar-la a embolicar quan hagis acabat d'usar-la.

Per això veiem cada cop més claus de cotxe embolicades en paper d'alumini, no per raons estètiques o perquè el dispositiu sense fil funcioni malament, sinó per la raó pràctica de protegir la seguretat del cotxe.

La tecnologia és útil i facilita la vida, però compte amb pecar d'ingenuïtat i acabar amb un cotxe robat. Només cal un simple recurs econòmic (tots tenim paper d'alumini a casa) perquè el teu cotxe (que potser hauràs de continuar pagant a terminis durant diversos anys) estigui fora de perill.

Robar cotxes

Robar cotxes / freepik

Estem segurs que, un cop descobert aquest petit secret, no podrà viure sense ell. Prova-ho i t'ho creuràs. A més d'utilitzar-se per embolicar i conservar aliments, el paper d'alumini serveix per embolicar claus i actuar com a antirobatori. També es pot utilitzar per desincrustar olles i paelles: només cal fer una bola amb elles, creant una esponja, i raspar les incrustacions. Addicionalment, hi ha qui fa servir paper de plata per esmolar les tisores o eliminar l'electricitat estàtica de les assecadores. El paper d'alumini també es pot utilitzar per fer formes i motlles de pastissos, o per crear una pilota de joc per al teu gat.