Coneix el remei natural per acabar amb les migranyes

Una infusió de llorer pot fer que desapareguin els teus mals de cap

Coneix les migranyes de prop

Els mals de cap són molt comuns i es poden produir per diverses circumstàncies, algunes més lleus i altres més greus. L'estrès diari o dormir poc són grans condicionants a l'hora de patir mal de cap. Les congestions nasals també poden provocar mal de cap si agafem sinusitis, per exemple. Quan aquest mal de cap és extrem o no passa ni amb analgèsics, pot ser que estem patint migranyes, una malaltia cada vegada més comuna. Avui et mostrarem com fer-li front d'una manera natural amb les fulles de llorer.

Les persones que pateixen migranyes normalment, han de medicar-se per tal de poder fer front al malestar provocat per aquest mal de cap tan intens, el qual sol provocar haver de fer canvis en la rutina diària i haver de ser espontani envers els seus plans, ja que, quan pateixen un atac de migranya, aquest pot durar fins a 72 hores causant nàusees, vòmits i molèsties molt intenses amb la llum, havent de buscar un refugi en silenci i foscor on descansar.

Les propietats del llorer

  • Analgèsic natural
  • Calmant i relaxant 
  • Expectorant
  • Digestiu
Imatge d'arxiu d'un llorer

Imatge d'arxiu d'un llorer / Arxiu

Què puc combatre si l'afegeixo a la meva dieta

  • Combatre malalties inflamatòries o alleugerir els símptomes
  • Evitar la congestió 
  • Relaxar-me si pateixo ansietat o depressió
  • Fer que els mals de cap siguin més lleus o inexistents en alguns casos

Aquestes només són algunes de les seves propietats i beneficis per l'organisme, ara bé, toca saber-ho posar en la nostra dieta i, que millor que fer-ho a través de les infusions.

Prepara la teva infusió de fulles de llorer

Posa a bullir aigua i les fulles de llorer, la quantitat ha de ser molt petita, ja que una ingesta excessiva de qualsevol herba, tot i ser natural, et pot dur a una intoxicació. Deixa reposar durant 5 minuts i separa les fulles de l'aigua. Ara tindràs una infusió perfecta, la qual, podràs combinar amb una cullerada de mel o sucre si escau. 

Altres remeis per combatre el mal de cap o migranyes, també són les infusions de camamilla o melissa. Les de camamilla estan més indicades pels nens i pels mals de cap més lleus, la melissa és perfecta per mals de cap més forts. Un altre truc casolà és posar una branqueta de menta sota el coixí i això ens farà relaxar el mal de cap, però sobretot, els símptomes digestius que la migranya produeix.