Com funcionen els pegats aprimadors i la seva eficàcia

No són tan recomanables com creus

Pegats aprimadors

Pegats aprimadors / @getty images

AMIC

Els pegats aprimadors són productes adhesius que s'adhereixen a la pell generalment en àrees específiques com l'abdomen, les cuixes o els braços i suposadament ajuden a reduir el greix corporal, absorbint els ingredients actius i promovent la pèrdua de pes. No obstant això, és important destacar que l'eficàcia i seguretat d'aquests pegats no estan recolzades per evidència científica sòlida, i el seu ús és qüestionable pels experts, ja que la seva utilització, no pot compensar una dieta poc saludable o la falta d'activitat física.

Aquests pegats contenen una varietat d'ingredients, que poden incloure herbes, extractes de plantes, cafeïna, productes químics, vitamines o minerals. La composició exacta pot variar segons la marca i el producte específic. En alguns casos també, aquests pegats aprimadors es presenten com a suplements dietètics i poden afirmar proporcionar nutrients essencials o ingredients que promouen la crema de greix.

Els compostos que contenen la majoria dels pegats són: Crom, el qual et fa atipar de pressa i regula la producció d'insulina, Garcinia Cambogia, una fruita amb propietats que acceleren el metabolisme del nostre cos, algues marines, pel seu alt contingut en iode, combat el cansament, Guaranà, afavoreix el trànsit intestinal i augmenta l'energia i, el te verd, un excel·lent diürètic natural.

Te verd

Te verd / @ zirconicusso

Com dèiem, la seva eficàcia és discutible i en general, els experts en salut recomanen un enfocament equilibrat i saludable per a perdre pes, que inclogui una alimentació adequada, exercici regular i canvis d'estil de vida sostenibles.

Sempre, a més, s'aconsella consultar a un professional de la salut abans d'usar qualsevol producte per a aprimar, inclosos els pegats aprimadors, per a assegurar-se que siguin segurs i adequats per a tu. Recorda a més, que cada persona és única i el que funciona per a alguns pot no funcionar per a uns altres. Sempre és millor confiar en mètodes recolzats per recerques i recomanacions mèdiques per a aconseguir i mantenir un pes saludable.