Cuidar el nostre cos, comença per cuidar la nostra alimentació. Menjar sa i equilibrat és fonamental per aconseguir tenir un sistema immunitari fort i evitar malalties. Els refredats durant aquesta època són molt normals i podem veure com ha apujat la taxa de malalts per infeccions bronquials. Així doncs, cuidar el nostre sistema respiratori és necessari i començar fent-ho a l'hora de l'esmorzar és el millor remei!

Esmorzar fruita durant la temporada tardor-hivern és clau per evitar refredats, entre altres, ja que les defenses amb l'entrada de la tardor, solen baixar. La tornada a la rutina, canvi d'hores de Sol, canvi de temperatura... Tot fa perquè el nostre cos s'aixafi. 

Els 3 beneficis de menjar fruita per esmorzar

  1. T'ajuda a perdre pes: la fruita és baixa en calories i rica en fibra
  2. Hidratació: la fruita conté una gran quantitat d'aigua, evitant una possible deshidratació
  3. Reforça el sistema immunitari: les vitamines, els antioxidants i els minerals ens ajuden a tenir unes defenses de ferro.

Les pomes: el producte estrella

Aquesta fruita és una de les més recomanables a l'hora d'esmorzar, ja que els seus beneficis són immensos. La poma ajuda a reforçar el sistema immunitari, gràcies a la vitamina C, evitant els refredats.

La poma la pots consumir fresca, en batuts o en plats saludables com pastís de poma

A més, conté pectina, la qual ajuda en el procés de digestió i ajuda en la pèrdua de pes. La pectina és una fibra soluble. És ideal per mantenir la línia en una època d'excessos, perquè també és baixa en calories. 

Aquesta fruita és antioxidant, ajudant a prevenir malalties cròniques. I regula els nivells de sucre a la sang. La fruita ideal pels malalts de diabetis.

Els beneficis de menjar poma @racool_studio

Idees amb poma per esmorzar

  • Fes-te un batut de poma, iogurt i canyella; et resultarà deliciós i molt saludable
  • Agafa un iogurt i posa-li talls de poma natural amb mel; aquest esmorzar et donarà les vitamines necessàries
  • Agafa civada, talls de poma i canyella, el resultat et sorprendrà!