S'obren a Solsona les inscripcions per al nou curs de salut i benestar a través del taitxí

Les sessions es duran a terme els dimarts d’octubre a maig a l’auditori de la sala polivalent

El curs es duu a terme a l'auditori de la sala polivalent

El curs es duu a terme a l'auditori de la sala polivalent / AJ Solsona

Redacció

L’opció de buscar l’equilibri físic i mental a través del taitxí no perd adeptes a Solsona. Per això, l’Ajuntament n’organitza un nou curs, per al qual s’obren inscripcions aquest dilluns. L’activitat es durà a terme els dimarts del 10 d’octubre al 14 de maig, amb la possibilitat d’escollir grup en funció de l’horari, a l’auditori de la sala polivalent.

El taitxí, que es practica regularment a Solsona per mitjà d’aquesta iniciativa des de fa més de tretze anys, és un art marcial d’origen xinès consistent en una sèrie de moviments entrellaçats. La seva pràctica permet millorar la coordinació i l’equilibri i ajuda a relaxar cos i ment. L’instructor, com sempre, és David Cifré.

La cita serà a l’auditori de la sala polivalent els dimarts de dos quart de deu a onze del matí o de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. El preu del curs és de 70 euros i el pagament es pot fer una sola vegada o de manera fraccionada el setembre i el gener.

Per a més informació es pot contactar amb l’organització per correu electrònic a siad@elsolsones.cat. Les inscripcions es cursen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament de Solsona (ajuntament@ajsolsona.cat). L’oferta de salut i benestar a través del taitxí és una iniciativa de les regidories de Feminismes i Salut amb la col·laboració del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Solsonès.