Si tens un mòbil Pixel de Google, compte! Pots tenir problemes amb la bateria si actualitzes una aplicació

Consumeix una gran quantitat de bateria i escalfa els telèfons

Pixel 7 Pro de Google

Pixel 7 Pro de Google

Iñaki Sarrió

Un dels problemes més freqüents dels telèfons mòbils és el gran consum de bateria que fan en menys de 24 hores. Aquest problema és degut a la potència i la durabilitat de la seva bateria i a l'ús que li donem a través de diverses aplicacions. A poc a poc, el percentatge de bateria es va esfumant, quedant-nos en moments clau sense poder fer un ús òptim del mòbil quan realment el necessitem.

Cada aplicació que hi ha instal·lada al nostre dispositiu va consumint bateria, per això, és important saber quines aplicacions consumeixen més bateria i així poder augmentar la vida útil del nostre telèfon.

Aquesta aplicació esgota la bateria

Durant els darrers dies, els usuaris dels dispositius Pixel estan reportant problemes al suport tècnic de Google, ja que després d'instal·lar l'actualització per a la millora de seguretat, el consum de la bateria dels dispositius era excessiu.

Els usuaris han arribat a expressar el seu malestar a les xarxes socials, afirmant que "està esgotant les bateries del Pixel 7 Pro i no es pot eliminar si es vol continuar utilitzant el telèfon", fent referència a l'aplicació de Google.

Des de Google s'han dirigit als usuaris afectats suggerint que es posin en contacte amb els serveis tècnics i equips de suport per intentar solucionar els problemes i investigar-los detalladament.