Aquestes són les plantes d'interior per aconseguir una casa més fresca a l'estiu

Et deixem un seguit de trucs per aconseguir tenir una casa fresqueta durant la temporada de calor

La sansevièria

La sansevièria

B. Z. C.

Amb l'estiu arriba la calor. Mantenir-la allunyada de casa és fonamental, especialment per estalviar en la factura energètica. Seguint aquests senzills trucs podràs mantenir la calor a ratlla. Des de posar plantes a l'interior de casa fins a obrir les finestres a certes hores del dia o nit.

Hi ha diverses maneres de mantenir la casa fresca sense haver de recórrer a l'aire condicionat

Una és obrir les finestres a les nits per permetre que entri aire fresc i ventilar a primera hora del dia. També podeu impedir l'entrada del sol amb les persianes i utilitzar un ventilador per crear corrents d'aire. Tot i que, és un aparell electrònic que gasta energia elèctrica, però consumeix menys que un aire condicionat. La seva eficàcia es pot potenciar posant al davant un cubell amb aigua freda i gel. Així, es refrescarà molt més l'ambient.

Els electrodomèstics són una font de calor. Encara que soni estrany, apagar tots els que no necessitis o apagar els llums que no necessites, ajuden a reduir la temperatura de la llar.

Fregar el terra amb aigua freda també ajuda a refrescar l'ambient. Beure begudes fresques o gelades i posar-te aigua freda al clatell, canells i turmells, és de gran ajuda.

Agafar aigua per refrescar-se

Agafar aigua per refrescar-se / @ freepik

Així mateix, hi ha plantes que poden ajudar a reduir la temperatura d'una casa

  • La sansevièria
  • L'àloe de canelobre
  • La cinta
  • L'areca
  • La falguera
  • El pot 

Aquestes plantes tenen propietats que absorbeixen la calor i refresquen l'ambient.