Tens marbre blanc a casa i no saps com netejar-lo?

Evita ratllades i deixa'l brillant amb aquests consells i trucs

El tiktoker Rakidag ens dona les claus perquè quedi perfecte

El marbre blanc està de moda

El marbre blanc està de moda / @ lifeforstock

Tenir una casa moderna i ben equipada, reconforta. Tenir els millors materials i articles per la llar és una seguretat de durabilitat. Així doncs, la seva estructura interna també és molt important. I fer-ho amb els millors productes per durabilitat i modernitat és imprescindible. Segur que heu vist que el marbre blanc està de moda i no és per menys, ja que els seus avantatges i la seva procedència ens sorprenen molt positivament. En aquest article us explicarem una mica més sobre el marbre blanc i com netejar-lo perquè no perdi la brillantor i la tonalitat que el fan tan especial.

Procedència

El marbre blanc s'extreu de grans blocs de pedra. Aquests blocs són portats a fàbriques per tal de tallar-los en diverses mides i formats. El procés de tallatge és molt delicat i es fa amb discos de diamant, per tal d'aconseguir la màxima precisió, evitant grans fissures. Finalment, i abans de ser posat a la venda, s'ha de fer un procés de poliment per realçar la brillantor natural i revelar la profunditat de les vetes.

Terra de marbre blanc

Terra de marbre blanc / @ dit26978

On fem servir el marbre blanc

Si parlem de cases, diríem que normalment, se solen posar a les cuines o als banys. Un taulell de marbre blanc a la cuina, la farà luxosa. I un bany amb el lavabo, la banyera, el terra o el revestiment de la dutxa de marbre blanc, farà que s'il·lumini més aquesta estança i faci una sensació de més espai.

També el trobem a passadissos i terres de salons perquè té una gran resistència. I encara hi ha més llocs on poden estar: a la xemeneia, taula o revestiments de paret. La veritat és que és un material molt desitjat i polivalent. El qual mostra luxe i durabilitat.

Ara ha arribat el moment d'aprendre com netejar-lo perquè en ser blanc, si no li fem un bon tractament, segurament quedarà malmès o amb brutícia incrustada. Així doncs, pren nota!

Els millors consells per netejar el marbre blanc

Primer de tot, si ens cau un producte a sobre, s'ha de netejar immediatament, evitant que danyin la superfície. Hem de tenir molt de compte amb el suc de llimona i el vi, ja que són productes àcids i poden fer malbé el marbre.

A continuació és molt recomanable netejar-lo regularment amb un drap suau i un netejador neutre. Hem d'evitar tot el que sigui àcid o abrasiu: compte amb el netejador que escollim!

També podem utilitzar la pedra blanca de neteja. Aquest truc l'ha compartit Rakidag al seu perfil de TikTok i ja compte amb més de 400.000 seguidors. La pedra blanca és un producte natural, compost per argila. La seva aplicació és molt senzilla, agafa la pedra i frega-la amb compte sobre la superfície, juntament amb un drap humit. Aconseguiràs crear una pasta que absorbirà la brutícia i eliminarà les taques sense ratllar el marbre blanc. Agafa un drap amb aigua i neteja bé la superfície, després de l'aplicació. Has d'assecar després de la neteja amb aigua i així aconseguiràs mantenir la seva brillantor natural.