El remei per frenar la caiguda de cabells

Descobreix tots els beneficis del producte estrella

Econòmic i fàcil de trobar

A més, descobriràs altres pautes per aconseguir uns cabells impressionants

El remei per frenar la caiguda de cabells

El remei per frenar la caiguda de cabells / freepik

La caiguda de cabells sol ser un factor que afecta tant homes com a dones. Aquesta pèrdua pot ser hereditària, per estrès o per canvi de temps. Quan cauen els cabells ens solem espantar, pensant que ens quedarem calbs (en el cas dels homes). Quan hi ha canvi d'estació tardor-hivern, la caiguda de cabells sol ser normal i si estem patint molt estrès, també; tot i que, ens hem de cuidar per tal d'eliminar l'estrès de les nostres vides. En aquest article descobrireu un producte molt fàcil d'aconseguir, a un preu econòmic i que frenarà la caiguda de cabells; el voleu conèixer?

Primer de tot, hem de cuidar la nostra salut amb vitamines i més, quan fem canvi d'estació, a part d'evitar l'estrès. Practicar ioga o mindfulness pot ser molt positiu a l'hora de regular el nostre benestar emocional. Però, avui us mostrarem els beneficis de l'oli d'ametlla pel nostre cabell.

Nodrir el nostre cabell amb antioxidants, minerals i vitamines B12 i B6 és molt senzill: només necessitem seguir una dieta variada i equilibrada. Amb una pauta alimentària podem aconseguir que el nostre cabell guanyi elasticitat i que creixi més fort i sa.

cabell fort i sa

cabell fort i sa / freepik

L'oli d'ametlles pel cabell

Aquest producte és ric en vitamina E, i preveu la caiguda del cabell, mentre el nodreix. Aquesta vitamina ajuda a enfortir el nostre cuir cabellut, a donar-li elasticitat i resistència. Per a utilitzar-lo és molt senzill. Després de rentar-nos el cabell com de costum i aclarir-lo, hem d'aplicar unes gotes d'oli d'ametlles al polpís dels dits i passar-lo per les puntes amb un suau massatge, per tal que quedi ben impregnat. No ens hem de posar molta quantitat als dits perquè si no ens pot quedar greixós; amb unes gotes n'hi ha prou. Agafa la pinta i pentina't de baix a dalt, d'aquesta manera escamparàs l'oli per tot el cuir cabellut. Esperat uns minuts i aclareix els cabells amb aigua tèbia. En uns dies el canvi serà impressionat: més força i brillantor.