Fart de les tovalloles aspres? El truc per aconseguir que tornin a estar suaus

Et deixem trucs senzills i casolans per aconseguir-ho

Tovalloles netes, suaus i amb bona olor

Tovalloles netes, suaus i amb bona olor / FREEPIK

Mati Sirvent

Les tovalloles són unes peces indispensables per a nosaltres quan parlem de la higiene personal. Amb elles ens eixuguem el cos i el rostre. Per això és important que tinguin un tacte agradable i suau. Però amb el temps, sovint, s'acaben desgastant amb el seu ús, fent que es tornin aspres i lletges visualment. Si teniu les tovalloles en "mode vell", t'expliquem com tornar a aconseguir la seva suavitat. Pren nota perquè els trucs et sorprendran!

Com rentar les tovalloles: el problema de les tovalloles aspres

Les tovalloles aspres poden ser un fastiguegi. En lloc d'embolicar-te en la seva suavitat després d'un bany o dutxa relaxant, et trobes amb una textura rugosa que no és gens agradable. La causa principal d'aquest problema sol ser l'acumulació de residus de detergent i suavitzant a les fibres de la tovallola, que amb el temps fa perdre la suavitat.

Com rentar les tovalloles: el vinagre i el bicarbonat són la solució

El nostre truc de neteja utilitza ingredients comuns que probablement tens a casa teva: vinagre blanc i bicarbonat de sodi. Tots dos són coneguts per les seves propietats de neteja, però també són excel·lents aliats per tornar la suavitat a les teves tovalloles.

Passos per recuperar la suavitat de les tovalloles

  • Renteu les tovalloles sense suavitzant ni detergents amb suavitzant: La clau per a aquest truc és eliminar qualsevol residu acumulat a les tovalloles. Per tant, quan rentis les tovalloles, evita l'ús de suavitzant i detergents que continguin suavitzant.
  • Prepara una barreja de vinagre blanc: En un recipient barreja una tassa de vinagre blanc amb aigua. Aquest serà el nostre agent suavitzant natural.
  • Inicia un cicle de rentatge amb vinagre: Col·loca les tovalloles a la rentadora com de costum. Quan la rentadora estigui plena d'aigua i les tovalloles estiguin submergides, afegeix la barreja de vinagre blanc al compartiment del detergent o directament al tambor.
  • Realitza un cicle de rentatge complet en aigua calenta: El vinagre actuarà com un suavitzant natural, suavitzant les fibres de les tovalloles i eliminant qualsevol residu de detergent.
  • Afegeix bicarbonat de sodi: Quan hagi acabat el cicle de rentatge amb vinagre, afegeix 1/2 tassa de bicarbonat de sodi al tambor de la rentadora.
  • Realitza un altre cicle de rentatge complet en aigua calenta: El bicarbonat de sodi ajudarà a eliminar les olors i potenciar la suavitat de les tovalloles.
  • Gaudeix de les teves tovalloles suaus i fresques: Després de seguir aquests passos simples, les teves tovalloles haurien de sentir-se suaus i fresques com a noves. Ara podràs gaudir de la suavitat a cada ús.

Consells Addicionals:

  • No sobrecarregueu la rentadora: Assegureu-vos que les tovalloles tinguin prou espai per moure's durant el cicle de rentatge, perquè el tractament sigui efectiu.
  • Renteu les tovalloles regularment: Per mantenir la suavitat de les tovalloles, és important rentar-les regularment i seguir aquests passos de tant en tant per eliminar qualsevol acumulació de residus.
Com netejar les tovalloles

Com netejar les tovalloles / INFORMACIÓN

Recorda que aquest truc de la llar no només t'ajudarà a mantenir les tovalloles suaus, sinó que també és una opció més amigable amb el medi ambient en evitar l'ús de suavitzants químics. Així que, la pròxima vegada que t'emboliquis en una tovallola suau i fresca després d'un bany, sabràs el secret per mantenir-les sempre en perfecte estat. Gaudeix de la suavitat a cada ús!