Perd pes amb el secret dels japonesos

Ara, mantenir-te prim no serà un gran repte

Només necessites incloure aquestes rutines en el teu dia a dia

El secret dels nipons per estar prims

El secret dels nipons per estar prims / KamranAydinov

Azucena Mendieta Delgado

Arriba l'estiu i amb ell, les ganes de lluir un cos esplèndid. Perdre els quilos de més pot arribar a fer-se molt complicat si no sabem com fer-ho o, podem fins i tot, arribar a patir el temut efecte rebot. En aquest article us descobrirem el secret dels japonesos per aconseguir estar prims i és que la cultura japonesa només té un 3% de població amb sobrepès; així doncs, que estem fent, nosaltres, malament? Els japonesos tenen remeis infal·libles per combatre l'envelliment: semblar més joves, tenir una millor salut i viure més anys. Vols aprendre com aprimar-te amb els remeis japonesos? T'ho expliquem!

Espanya té un 20% de la població amb sobrepès

El secret dels japonesos per estar prims

El secret dels japonesos per mantenir-se en forma durant tota la vida i no patir sobrepès, no és gràcies a les dietes miracles ni als entrenaments exprés. És molt més senzill que tot això i, va intrínsecament lligat a la seva cultura.

Des que neixen, els nipons, segueixen rutines saludables d'alimentació i fugen de la vida sedentària, per això mantenir-se en forma no els suposa cap esforç extra.

Veurem quines són les principals tècniques saludables que segueixen els orientals per mantenir-se sempre prims.

Rutines saludables d'alimentació

Rutines saludables d'alimentació / freepik

La importància d'una dieta saludable i equilibrada per estar prim

El que mengem és fonamental per a la nostra figura. La dieta dels japonesos és una de les bases de la seva primesa i també de la seva longevitat. Els japonesos segueixen el mètode del fara hachi bu que consisteix a deixar de menjar quan se senten gairebé plens, però sense estar-ho del tot. És a dir, quan molts de nosaltres seguiríem menjant, ells ja s'aixequen de la taula.

A més, els aliments que conformen la dieta i la forma de cuinar-los sol ser molt lleugera i saludable. A més, no solen picar entre hores i per si no n'hi hagués prou, no els agraden les postres molt ensucrades.

Exercicis de poca intensitat, però molt constants

Els japonesos no tenen una cultura addicta al gimnàs ni tampoc, a fer jornades maratonianes d'exercicis, tot al contrari. La seva cultura és molt activa, fugen del sedentarisme en tot moment i fan activitats de baixa intensitat. Caminar o fer ioga són alguns dels millors exemples dels seus entrenaments preferits. També solen desplaçar-se amb bicicleta.

Totes aquestes activitats fetes de forma constant, contribueixen a portar una vida més saludable i a mantenir-se en forma sense necessitat d'anar al gimnàs.

Els banys relaxants d'aigua calenta són els preferits dels nipons. Aquesta activitat tan quotidiana els ajuda a millorar la circulació i relaxar-se. I és que prendre un bany d'aigua calenta durant uns 15 minuts ajuda a cremar calories i relaxar el cos, alhora que disminueix la inflamació i els nivells de sucre a la sang.