L'aliment que t'ajudarà a recuperar l'elasticitat i la fermesa

Si vols rejovenir, aquesta fruita ha de ser la teva aliada

A més, és antiinflamatòria

Vols rejovenir la teva pell?

Vols rejovenir la teva pell? / Racool_studio

Laura Morote

Si tens ganes de cuidar la teva salut i el teu aspecte, tenim l'aliment perfecte per a fer-ho. Aquesta fruita és meravellosa per la quantitat de beneficis que té per al nostre organisme; a part, aconseguiràs el poder rejovenidor desitjat. A què esperes per conèixer l'aliment de moda?

El poder rejovenidor

Descobreix el poder d'afegir a la teva alimentació les mores. Aquestes delicioses baies són apetitoses tant pel seu sabor dolç com pels seus impressionants beneficis per a la salut.

Menjar mores ajuda a augmentar el nivell de col·lagen, una proteïna crucial que es troba a la pell, els ossos, els músculs, els tendons i els vasos sanguinis.

Aquesta proteïna és responsable de preservar la fermesa i la flexibilitat de la pell, així com de prevenir l'aparició d'arrugues i molèsties articulars. Així ajudes a mantenir la pell radiant.

Beneficis de menjar mores

Les mores són una addició nutritiva a qualsevol dieta perquè tenen un alt contingut d'antioxidants, vitamines i minerals.

La seva capacitat per estimular la producció de col·lagen al cos les converteix en un aliat poderós per mantenir la salut de la pell, les articulacions i els ossos.

A més, el color porpra ofereix propietats antiinflamatòries gràcies a l'antocianina.

Els beneficis de menjar mores

Els beneficis de menjar mores / azerbaijan_stockers

Begudes per afegir mores

Una forma deliciosa de gaudir dels beneficis de les mores és incorporar-les a begudes i batuts. Aquí hi ha alguns exemples de delicioses combinacions que pots provar:

  • Batut de mores: barreja mores fresques amb plàtan, iogurt grec i una mica de mel per endolcir. Aquesta barreja proporciona una bona dosi de vitamina C i antioxidants.
  • Suc de mores amb taronja i pastanaga: combina mores amb suc de taronja i pastanaga en una liquadora. Aquesta beguda està carregada de vitamina C, betacarotens i antioxidants.
  • Smoothie de mores i alvocat: barreja mores amb alvocat, llet d'ametlles, espinacs i un toc de suc de llimona. L'alvocat aporta greixos saludables i vitamina E, que complementen els beneficis de les mores per a la pell i el col·lagen.
  • Infusió de mores i menta: bull mores fresques amb aigua i unes fulles de menta per fer una infusió refrescant. Pots endolcir-la amb una mica de mel, és una excel·lent manera d'hidratar-te mentre gaudeixes dels beneficis antioxidants de les mores.

En incorporar mores a la teva dieta de forma regular, ja sigui com a part de batuts, begudes o simplement com un entrepà saludable, pots mantenir una pell radiant i gaudir d'una millor salut en general.