Les temperatures han caigut aquesta matinada de dimecres. Els valors negatius han protagonitzat bona part dels termòmetres de la regió central. A les sis del matí, municipis del Bages com Cardona i Sant Salvador de Guardiola marcaven -1,4ºC i -0,5ºC respectivament.

Valors similars s'han registrat a les comarques del Solsonès i el Berguedà. A Guixers els termòmetres han baixat fins als -4,3ºC. D'altra banda, a Guardiola de Berguedà s'han registrat -2,2ºC i a Gisclareny, la mínima a les sis de la matinada marcava -1,7ºC.

A la resta de la regió central, a primera hora del matí, la mínima girava entorn els 0 i 3ºC.

Previsió

Aquest dimecres no es preveuen grans canvis meteorològics. El dia tornarà a ser lleig a la Catalunya Central i mogut al litoral, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. A l'extrem sud s'espera precipitació durant tota la jornada, més continuada a partir del vespre. A més, fins a migdia és de probable a la resta del litoral i del prelitoral i a partir de llavors és possible a l'interior del quadrant nord-est. Serà feble en general, localment moderada a l'extrem sud del territori al final del dia. Acumularà quantitats de precipitació minses en general, puntualment poc abundants al massís del Port. La cota de neu voltarà els 1.200 metres.