Cap de setmana tràgic a les carreteres: dos conductors morts a l'Anoia i un tercer al Bages

Dues persones moren a la C-25 i una altra a la C-15

La víctima bagenca, de 32 anys, vivia a Artés des del 2018

Un helicòpter del SEM

Un helicòpter del SEM / arxiu

Redacció

Tres morts en menys de 48 hores a les carreteres de la Catalunya central aquest cap de setmana. Dos conductors, un d’un turisme i un altre d’una moto, van perdre la vida a l’Anoia, i un tercer, també motorista, a Sallent. La víctima bagenca, de 32 anys, Joel Santiveri Obradors, vivia a Artés des del 2018.

L'última a confirmar-se ha estat la mort d'un motorista la nit de dissabte en un sinistre viari a la C-15, a Cabrera d'Anoia. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.15 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un motorista va caure a la via. Es tracta d’un home de 56 anys, A.T.D., veí de la Bisbal del Penedès.

En l’accident hi van treballar treballat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Doble accident a la C-25

Minuts abans, aquest diumenge al matí s'ha confirmat que el motorista ferit en un accident a la C-25 aquest divendres al vespre, veí d'Artés, ha traspassat, segons el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s’estan investigant, Santiveri, que havia estudiat al Lacetània i a la FUB i que treballava en una empresa de la comarca, va caure a la via al punt quilomètric 144. Com a conseqüència de l’accident, al motorista va ser trasllaadat en helicòpter en estat crític a la Mútua de Terrassa, on vamorir la matinada de dissabte.

En l’accident hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.18 h.

Hores després del primer accident a la C-25, un altre conductor va perdre-hi la vida. El conductor d'un turisme va morir dissabte a la tarda en un accident de trànsit al punt quilomètric 108 de lC-25 al terme municipal de Sant Pere Sallavinera (Anoia). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 16.48 h.

Per causes que encara s’estan investigant, el turisme va sortir-se de la via i a causa de l’accident, va morir el conductor i únic ocupant del vehicle.

En l’accident hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

A les carreteres catalanes encara avui encara s'ha hagut de lamentar una quarta mort. En aquest cas la del conductor d’un turisme, dissabte, a Torelló, després que el vehicle caigués per un pont. Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, l’avís es va rebre quan faltaven deu minuts per a les dotze de la nit. El sinistre es va produir en un punt que uneix la C-37 i la BV-5224, en zona urbana.