El joc del Baxi Manresa passa per les mans de Dani Pérez

El base de l'Hospitalet lidera el rànquing d'assistències per partit, amb 7,7

En els dos primers partits va generar el 70,5% dels punts de l'equip

Dani Pérez, defensant Sergi Llull

Dani Pérez, defensant Sergi Llull / Oscar Bayona

Pau Brunet

Pau Brunet

Dani Pérez ha començat en forma la temporada i repartint més joc que ningú a la Lliga Endesa. El 70,5% dels punts que el Baxi Manresa va anotar en els dos primers partits de la temporada van sorgir de les mans del base de l'Hospitalet, ja fos en forma de punts o d'assistències. Així ho ha calculat Gerard Castañé, periodista del portal ACB.com i expert en estadística, que assegura que Pérez va generar contra el Gran Canaria i el Reial Madrid 62 dels 88 punts del Manresa. En aquells dos partits, el base va repartir 17 assistències.

Tot i aquestes bones dades de Dani Pérez, el conjunt de Pedro Martínez no va poder sumar el primer triomf fins aquest diumenge, en la tercera jornada, a la pista del Breogán (85-89). I en ell, el número 55 va tornar a ser clau, amb 20 punts i 6 assistències.

Pérez encapçala el rànquing d'assistències per partit de la lliga, amb 7,7. Per darrere seu hi ha Quino Colom, del Bàsquet Girona, amb 7,03; Lluís Costa, del Coviran Granada, amb 7,04; i Facu Campazzo, del Reial Madrid, ja a 6,75.

Dani Pérez està repartint 7,7 assistències per partit

Dani Pérez està repartint 7,7 assistències per partit / ACB PHOTO